7 Temmuz 2012 Cumartesi

Xata Giriş Programı

Image and video hosting by TinyPic
Resmi Olarak Kapandığı Açıklandı
Xat.com Türkiye’ye elveda derken, ülkemizde kapatılan yüzlerce site arasına da girdi. Beklenmeyen bu gelişme Xat severler için umulmadık bir haberdi.

Bazılarına Göre İyi Oldu
Yorumlarda “iyi” olduğunu söyleyenler var. Tabi haklı olabilirler, avantajları da yok değil. Ama burada unutulmaması gereken Xat’da binlerce kişi para ödedi, binlerce kişide xats-days ve güçler vardı; eğer böyle bir sonuç olacaksa millet neden hem emek hem de para versin?

Açılmasını Beklemeyin
Xat’ın açılmasını önümüzdeki 1 yıl için beklemeyin. Olaki dava açılır, xat kazanırsa açılabilir ama tahminimizce açılma durumu ilk 1 yıl için %5.


ULTRASURF PROGRAMI İLE XAT’A SORUNSUZCA GİRİN
Hızlı, Güvenilir ve Basit

Evet, aynen dediğimiz gibi. “Ultrasurf” programını bilmeyeniniz yoktur… Her türlü tarayıcıda sorunsuz çalışan, çerezleri silen, ip’nizi göstyermeyen ve her tür siteye girmenize imkan tanıyan hızlı ve kullanımı basit bir Program.

Bazı “Çakallar” Bunu Bot Programı Olarak Göstermişlerdi
“Xatbot.com” sitesinde görmüşsünüzdür: “Xat bot programı” diye. Bu programın ön yüz resmini alıp millete bot programı diye yutturmaya çalışan “kendini akıllı sanan emek hırsızları”. Başta “Serdar” olmak üzere, bunu yapanlar yaptıklarının yanlarına kar kalacağını zannediyorlar… Neyse taktiri size kalmış.



Programı İndirin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder